• Hardware Saben Dina
  • Casting Aluminium
  • Bagean Stamping

Perusahaan China (Ningbo Yinzhou Kuangda Trading Co., Ltd.) didegaké ing taun 2019, dununge ing Ningbo sing apik lan sugih, Provinsi Zhejiang. Kantor pusaté ana ing Amerika Serikat, lan didegaké ing taun 2001. Wis entuk papan ing pasar A.S. lan industri sing padha ing negara liya. Tujuan asli perusahaan anyar China yaiku supaya luwih ngladeni pelanggan kanthi jangkep, kanggo memenuhi kebutuhan pasar, lan nyedhiyakake layanan sing efisien lan berkualitas tinggi. . Kita wis pirang-pirang taun pengalaman operasi lan solusi ing casting, stamping, forging, die casting lan die casting.

Waca liyane